.. GI’ BAMBI BAGHJUL!!

.. GI’ BAMBI BAGHJUL!!

 IMG_0224  IMG_0312

Som flere af Jer ved, har jeg i snart 2 år forsøgt mig med diverse eyelash-extensionssaloner i Århus – men har ikke rigtig følt, at jeg har fundet et sted, hvor jeg har været 100 % tilfreds. Efter et besøg hos Alexia i Risskov er jeg nu ikke længere i tvivl! Hun er – og bliver Århus’ dygtigste.

Jeg er fuldstændig forelsket i min vipper – både når jeg går derfra, en uge efter – men også helt frem til dagen, hvor de skal fyldes op. Det er selvfølgelig individuelt, og alt afhængig af, hvordan  man behandler vipperne – men mine holder sig super smukke i min. 3-4 uger, hvor jeg så får lavet en opfyldning.

Dagen inden opfyldning (vipperne har holdt i præcis 3 uger og 5 dage)

IMG_0296

Det skal dog lige siges, at jeg træner min. 6 gange om ugen – og oftest to gange dagligt, hvilket resulterer i en masse sved (og efterfølgende bade)! Jeg har aldrig oplevet at have vipper på, hvor det IKKE svier, når jeg enten sveder eller går i bad – men det har jeg ikke oplevet, efter jeg er begyndt at komme i SKØN!

Vipperne sidder stadig som de skal efter en hård træning – og intet svier!

IMG_0036 IMG_9816

Alexia laver single-lashes og det ser simpelthen så naturligt ud, at flere af mine veninder har spurgt: ”Ej, du har virkelig bare de smukkeste, lange, naturlige vipper – hvilken mascara bruger du?”, hvorefter jeg har måtte afsløre min lille hemmelighed 🙂

Rigtig mange har problemer med deres egne vipper efterfølgende, men det har jeg heldigvis ikke oplevet. Jeg er fuldt ud tilfreds med Alexias arbejde, og kunne aldrig drømme om at få mine vipper lavet af andre. Alexia er utrolig grundig og vanvittig dygtigt – og lader dig på ingen måde gå ud af døren, før du ligner en million og hun selv er tilfreds med resultatet 🙂 Det synes jeg virkelig er god stil!

10 min. efter opfyldning

 IMG_03071 IMG_03081

En af de allerstørste fordele er uden tvivl, at jeg kan vågne op og vælte direkte ud af sengen, uden at skulle bruge tid på at ligge mascara, for vipperne kan gøre selv et dådyr misundelig!!!! Et andet stort plus er, at jeg ikke skal stå og bøvle med make-up fjerner hver eneste aften. Det kan sagtens lade sig gøre, at ligge et lag mascara på vipperne, men jeg synes bestemt ikke det er nødvendigt. Jeg har selv gjort det én enkelt gang, da jeg skulle til bryllup – og heldigvis kan mascaraen fjernes uden problemer dagen efter med en oliefri make-up fjerner.

Den lille hyggelige klinik

1798612_507175212735834_2068138687_n

Du kan bestille tid hos Alexia på hendes hjemmeside lige HER. Derudover kan du se, hendes flotte arbejde på hendes Facebookside og på instagram: @skoenaarhus

I kan se meget mere om priser og andre behandlinger på hjemmesiden lige HER! Jeg kan til hver en tid stå inde for det flotte stykke arbejde, som Alexia laver og hun er altid den jeg vil anbefale, hvis I ønsker de smukkeste vipper i byen. Jeg glæder mig allerede til en sommer uden sorte panda-øjne efter en strandtur eller en varm solbadning 🙂

På vej hjem efter opfyldning

IMG_9838

Psssst. Se lige Alexias fine bil ❤

 10349008_537734909679864_6700964560895189653_n

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

Reklamer

One thought on “.. GI’ BAMBI BAGHJUL!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s