KOM OG MØD MIG I ALLÉVOSTANDEN I MORGEN!

KOM OG MØD MIG I ALLÉVOSTANDEN I MORGEN..

   DSC_0926 Allevo-produkter DSC_0905

Så er det i morgen, at Alt For Damernes Kvindeløb afholdes i Mindeparken i Århus. Jubiii – jeg glæder mig til at se Jer alle sammen. Jeg er desværre kommet i den situation, at jeg har fået en overbelastning i mit knæ og har derfor fået strenge ordre på IKKE at løbe med 😦 Det er sindssygt ærgerligt.. Men fortvivl ej – jeg vil stadig være at finde i Allévoteltet og støtte/heppe på alle Jer, der skal løbe.

5 magasiner-troje-stor-2014-2

Jeg kommer til at stå i Allévostanden fra kl. 11.30, i min Allévo t-shirt. Læs, hvorfor du også burde løbe i din Allévo t-shirt lige her. Der vil være en masse lækre produkter og gode tilbage fra Allévo, Longovital samt BioOil i teltet. Vejret bliver jo fuldstændig p-e-r-f-e-k-t!! Hvad mere kan man bede om?

vejr

Jeg håber I har lyst til at kigge forbi Allévostanden, så jeg kan få taget nogle fine billeder af Jer inden løbet skydes i gang. Jeg glæder mig rigtig meget til at se rigtig mange af Jer i morgen.

1 9

VINDERNE AF INSTAGRAM-KONKURRENCEN

.. Ja, I læste rigtigt. Jeg har i denne uge trukket hele 2 vindere af en kasse blandede Allévobars. De to heldige vindere er:

  1. christinakjaer – med dette billede, hvor hun laver squat i poolen på sin ferie med sin bror på skuldrene. Det er satme sejt!!!!

1

2. malenebc – med dette billede, hvor Malene har slået sin egen PR på 10 km, i bagende solskin. Nu er Malene ved at være klar til at løbe halvmaraton i Århus.

2

Der skal lyde et STORT TILLYKKE til begge piger. I må meget gerne sende mig Jeres navn, adresse og telefonnummer, så I kan få Jeres præmie.

IMG_8913

TUSIND TAK, for alle de fine billeder I har delt. I er super seje alle sammen, og jeg har nydt at følge med i Jeres træningsøjeblikke.

Husk, at I altid kan finde flere tips omkring kost og træning på Allévos Facebookside og på instagram (@allevodanmark)

Rigtig god aften, kære læsere ❤

– Anna

2

// FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG INSTAGRAM (@annaeiholm)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s