GRÆSGRØN SMOOTHIE
Foråret er ligeså stille over os – og specielt i sidste uge nød jeg godt af solens stråler på min altan, pakket ind i diverse dyner og tæpper, blot for at få lidt røde kinder. Det er dejligt, når man kan se, dagene bliver længere og det allerede er lyst inden kl. 07.00! Jubiii. Forleden morgen trængte jeg til noget grønt – og eftersom vi havde flere poser spinat i køleskabet, var det fuldstændig ideelt som basis for min morgenmad. Jeg elsker ideen om at bruge grøntsager i/til sin morgenmad, så det ikke altid er en masse frugtsukker, der udgør størstedelen af det første måltid.
Ingredienser:
- 3 håndfulde babyspinat
- Saften fra ½ citron
- ½ banan (gerne frossen)
- Et par mynteblade (kan undlades)
- 300g skyr
- Vaniljepulver
- Evt. lidt SØD eller Stevia – hvis man ønsker en sødere smag
To do:
- Blend det hele sammen – og smid et par isterninger i, hvis du ikke har en frossen banan 🙂
- Hæld det i et glas og top med din yndlingstopping – jeg har brugt en hjemmelavet granola og lidt frysetørrede hindbær
Jeg er helt vild med den grønne farve, som spinat bidrager med … mmmm! Hvordan bruger I spinat?
– Anna
HUSK AT FØLGE MED PÅ BLOGLOVIN’ LIGE HER OG INSTAGRAM (@annaeiholm)
Yum, det ser lækkert ud! Jeg er altid så fascineret af de lækre farverige smoothies som andre bloggere får lavet – jeg får det sgu aldrig gjort 😉 Men lækkert ser det ud og fantastisk med farverne! En ren vitaminbombe! 😀
Anna – http://wonderwomanwannabe.dk
Hvor er du sød Anna 🙂
Netop, en god vitaminbombe. God dag, smukke.
Kan opskriften på din spinatgrød evt. ramme bloggen på et tidspunkt? Det er endnu et grønt lækkeri, jeg godt vil se opskriften på! 🙂
Hej Marie 🙂
Det kan du tro – jeg tror den kommer i dag eller i morgen.