HUMUS

HUMUS

humus

Ingredienser:

  • 375g tørrede kikærter (eller 750g købte)
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 dl raps (eller vindruekerneolie)
  • 2 spsk. Tahin (TIP: jeg køber altid mit hos en grønthandler, da det oftest er meget billigt, i forhold til det, man kan købe i butikkerne)
  • ½ citron
  • 1 spsk. spidskommen
  • Evt. to håndfuld persille

To do:

  • Læg kikærterne i blød i min. 12 timer i rigeligt koldt vand. Skyl dem dagen efter i rent vand og kog dem i ca. 1 time. (Gem evt. lidt af kogevandet, til at justere konsistensen)
  • Blend olie, hvidløg, salt, peber, citronsaften, spidskommen, tahin (og den friske persille)
  • Tilsæt kikærterne lidt efter lidt – og blend det hele til en grov masse
Reklamer

One thought on “HUMUS

  1. Pingback: SPIDSKÅLSWRAP | annaeiholm.wordpress.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s